Timo Augustin er vild med at fiske efter havørred og laks. Om vinteren er det mest kystørrederne, der lokker, mens det især er åerne, der besøges i sommerhalvåret. – Især Varde Å fisker jeg ret tit i, og det har jeg gjort i snart 15 år sammen med min danske kammerat Bo, siger han. – I den sidste uges gik det super godt med fem laks og tre havørred på kun tre dages fiskeri i gråvejer og faldende vand. Og så mistede jeg også et par fine hug.

– Den største havørred var en fisk på 59 cm, som du kan se ovenfor fanget på en FC kondomspinner. Fisken, der hoppede tre gange under fighten og var helt vild, blev genudsat. Jeg har lagt mærke til at vi de sidste to år har fået flere havørreder, end vi plejer i Varde Å, så det er vi glade for. Varde Sportsfiskerforening gør et fantastisk arbejde med at forbedre bestandene, og det har jeg virkelig stor respekt for. Tak.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This