– Det er efterhånden blæst så meget op nu, at alle er på vej ind, fortæller Emil Østergaard Engelbrecht fra Fishingbeyond og båden Sally. – Det blæser cirka 12 m/s fra NØ, og der er pt over 2 meter høje bølger, så dem der ikke er kommet ind endnu, de får en hård tur hjem. Der er fanget og genudsat i omegnen af 5-6 fisk i dag – og vi var også så heldige at få en:

– Vi lå fint i et område med masser af makrel, men fik ikke rigtig noget, fortsætter han. – Mine gaster Thomas og Henrik insisterede dog på, at vi liiiige skulle give den 10 minutter mere. Og det var godt, at de gjorde det, for lige pludselig blev vores løsline makrel i 5 meters dybde taget med et hvinende udløb på 250 meter i første run, som varede beskedne 20 sekunder….Efter en hård kamp på cirka en time kunne vi lande og genudsætte en super flot tun på 263 centimeter og estimerede 300 kilo+

– Vi er nu ved at pakke sammen og gøre alt klart til på søndag, hvor der igen ser ud til at blive gode forhold for tunfiskeriet i Skagerrak.

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This