– Så blev der endelig havvejr igen, så jeg og min fiskekammerat Peter Gundersen tog på tur til Hanstholm, så jeg kunne få testet min Minn kota på vrag, fortæller Kristian Flak. – Vi sejlede 35 mil ud til et vrag, det virkede lidt tomt, men vi fik dog lidt torsk med den største på,9,8 kg.

– Egentlig havde vi planlagt at mede, da jeg i sommers fik en fin havkat på 6,8 kg på samme vrag. Vi startede med at medefiske med makrel, og der gik ikke mange sekunder, før den første lange kom ombord, og der viste sig at være mange langer op til 7 kg. Herefter prøvede vi et vrag lidt længere inde, men der var ikke én eneste fisk hjemme. Så sejlede vi 12 mil længere vest på til et vrag, vi også tidligere havde haft godt fiskeri på. Det virkede også meget tomt, men sidste gang vi var der, var fiskene lidt væk fra vraget, så vi søgte lidt rundt – og jeg skal da lige love for, at der så var fisk på loddet lige pludselig,. Min Minn Kota blev derfor parkeret oven på bulen, og så havde vi et virkelig godt fiskeri. Alt i alt en super dag på havet, hvor vi sejlede 82 mil på turen rundt til vragene.    

 

Friluftsland udsalg
 

 

Kristian Flak med en flot torsk fra Det Gule Rev

Kristian Flak med en flot torsk fra Det Gule Rev.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This