– Jeg ankom til yderkysten omtrent klokken seks, hvor vandet var fladt som et silkelagen, fortæller Alan Andersen, der som så mange andre var med i havørredkonkurrencen Djursland Masters 2021, som løb af stablen her i weekenden. – Der var ingen vind overhovedet, så jeg tænkte, at det nok ville blive lidt op af bakke, men jeg vidste, at vandet ville begynde at stige cirka klokken 8.30, og der ville der også komme en god strøm på det rev, hvor jeg ville fiske. På trods af forholdene, var jeg derfor optimistisk.

– Så da vandet begyndte at stige, gik jeg på revet, og i fjerde kast sad den der. Havørreden leverede ikke nogen vild fight, men den var tung og kørte meget fra side til side under fighten. Omtrent 4 minutter senere kunne jeg kane den op på stranden, og havørreden, der var 68 cm og 3,1 kilo rakte til en andenplads i konkurrencen.

Førstepladsen i konkurrencen gik til John Gadeberg med en havørred på 66,5 centimeter og 3,12 kilo. Tredjepladsen fik Mark Trøjbog for en havørred på 58,5 centimeter og 2,06 kilo. Du kan læse meget mere om konkurrencen her.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This