Efter en pause lørdag på grund af vinden, var der i går godt og vel 60 både ude på Skagerrak for at fange, genudsætte og mærke tun for DTU Aqua. I alt blev der mærket 15 tun af danskerne og 7 tun af svenskerne.

– Sikke en dag, skriver Anders Bjørn Wolff, som var en af dem der fik ømme arme i går. – Vi havde et godt hug og fik en seriøs tunfight, hvor vi alle måtte slide for at få den ind. Det blev en lang og sej kamp, da den slet ikke ville give sig – og desværre sprang linen ved krogen, netop som jeg skulle lande den – øv. Men – som du kan se på fotoet, var det en flot fisk… Turen endte for vores vedkommende desværre brat med en defekt motor 20 mil fra land. Heldigvis kom ”Baronen” os til undsætning og hjalp med at slæbe os ind, slutter han.

– I dag er alle af de danske både inde, fordi der er nogle småting der skal fikses på den danske mærkningsbåd, siger Emil Engelbrecht fra Fishingbeyond og båden Sally.

– Vejrudsigten ser god ud de kommende dage, så der vil nok være gang i fiskeriet de næste par dage, supplerer Jesper Petersen. – Hvis du kender bådenes navne kan du følge dem via AIS på https://www.vesselfinder.com/

Følg med i vores tun-updates her på fiskogfri.dk.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Evigt ejes kun det tabte...her den tun der blev mistet fra Anders Wolffs båd i går.

Evigt ejes kun det tabte…her den tun, der blev mistet fra Anders Wolffs båd i går.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This