Casper Mølgaard med en Blue Fin Tuna på 170 centimeter og cirka 70 kilo. En fisk der leverede en fight og prøvelse ud over det man kan forvente sig.23-09-2012 – DER ER cirka 2000 kilometer fra Thy til Kroatien, hvor du finder noget af det bedste eksotiske Biggame fiskeri i Europa. Med sig havde Team Thy godt to tons båd – et scenarie som de aktivt udfører hvert år i uge 36-37. Casper Mølgaard, fortæller at tanken om Biggame fiskeri i Kroatien holder moralen oppe under en langsomme og lange køretur detned. Med på turen i år var Team Friendship og Team Trunte. Alt i alt var de tre både og 11 mand fra det jyske, som tog af sted. Her kommer et lille uddrag:

– Hen sidst på eftermiddagen, midt i en go’ grejsnak lød bremsen! Og tro mig når en Bluefin Tuna tager agnen, så går det ikke stille af. Bremsen stod på 10lb. i hugøjeblikket, og blev straks øget til ca. 20lb. Dette total uden man kunne høre reduktion på den hvinende bremse på et Penn International 50 VSW II, fortæller Casper og fortsætter.

– Det resterende grej kom hurtigt i båden, og undertegnet kunne iføre sig fight udstyret, herefter begyndte en fantastisk fight, med flere tunge og lange udlød!

– Fisken blev presset hårdt og efter en 20 minutters tid, var der ved at være kontrol over den, nu var der kun tilbage at få den pumpet op fra de ca 120m, hvor den havde stillet sig – ben hårdt

– Det lykkedes dog "naturligvis" at få fisken op fra dybet! En forrygende fighter af en Bluefin på 170 cenntimeter og circa 70 kilo, slutter Casper Mølgaard.

Hvis du vil læse hele beretningen – klik her!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This