– Normalt fisker jeg sammen med resten af fiskecrewet ”Fiskefamilien” efter havørred på kysten, fortæller Anders Vind. – Torsdag aften tog jeg dog en torsketur efter arbejde ved Tuborg Havn i København. Jeg havde erhvervet mig en ny blækspruttejig, og behøvede kun at kaste to gange, før det sagde slam. Torsken havde slugt jiggen godt og gav en tung samt solid fight, så det føltes som at trække et køleskab henover bunden: En typisk torskefight, der stod på i lang tid. Vi havde desværre ikke målebånd med, men vurderet ud fra min tidligere PR tror jeg, at fisken var over 65 centimeter og dermed en rigtig flot havnetorsk. I alt blev der taget tre torsk den aften, så det var en rigtig fin aften alt i alt, slutter han.

Har du selv været i havnen efter torsk, så send os gerne et par linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This