Isen er nu ved at være væk på mange søer – især dem, hvor der er god gennemstrømning. Der er dog stadig en del småvande, som er lukkede med op til 7-8 centimeter is. Det siger sig selv, at isen er potentielt usikker og farlig på stort set alle de søer, hvor vandet stadig ikke er blevet flydende igen. En af dem, der har nydt godt af, at isen er væk, er Claus Bagge Larsen:

– Da isen endelig var væk fra søen, lykkedes det mig at komme en tur på søen, fortæller han. –  Vi havde aftalt at mødes på broen klokken 12 til en eftermiddags tur på søen. Da vi havde pakket båden roede vi stille og roligt rundt på søen med fire stænger med død agn under flåddene, og undervejs blev det til fire fisk i båden med den største på 108 cm og +10 kg til Ole Seidling. Fisken var tromletyk. De gedder må have haft det godt under isen. Alt i alt en super tur, og nu venter vi blot på, at det bliver weekend, så vi kan komme ud igen, slutter han.

Har du selv været ude efter gedder, så hører vi naturligvis gerne fra dig her på redaktionen. Send os en mail på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This