– Efter 14 dages ferie i ulandet skulle båden luftes, så turen gik til Lillebælt, fortæller Henning Knudsen. – Der var flere på slæbestedet, der havde fundet på, at det var en god idé at fiske i det fine vejr. Og alle dem, der var ved rampen, var enige om, at det var svært at finde fiskene derude i bæltet, lige nu.

– Under fiskeriet kom der en dykkerbåd hen til mig og fortalte, at han havde set store sej på 80 cm ved den gamle bro. Da vi kom derhen, kunne vi på ekkoloddet se, at der stod sej i 60-70 fod dybde. Der blev monteret en rigget makrel plus en wobler, hvorefter downriggerloddet blev kørt 55 fod ned – og der gik ikke længe, inden der var hug. De fine fisk stod vest for den inderste bropille ved Jyllands-siden. Fredericia Kommune skal have stor ros for de to flotte ramper, som de har lavet i ”Løverne”. I min optik er det måske Danmarks flotteste, slutter han.

Har du selv været ude på fisketur og har en god historie, som du gerne vil dele med brugerne på fiskogfri.dk, så send os 10-15 linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This