tmbTrollingmaster Bornholm starter i morgen onsdag d. 30. april kl. 12:00. Forud ligger der forhåbentlig fire dages laksefiskeri, hvis vejrguderne tillader det.

I år er det den 10. gang TMB afholdes, og er der tilmeldt 331 både. Udgangspunktet er som altid Tejn havn. Fisk & Fri har sendt Lars Laursen, der vil dække konkurrencen og dagligt sende opdatering på stort og småt fra klippeøen.


Sidste år blev der fanget mere end 1400 laks på ca. 280 både, og det ser lovende ud igen i år.

Selvom der endnu er to dage til startskuddet lyder til Trolling Master Bornholm 2014, er mange deltagere allerede ved at indfinde sig i Tejn Havn.

tmb2– På grund af vejret er vi nødt til at sejle i god tid, siger deltager Steen Odde. – Desuden benytter vi chancen til at komme ud, og lodde stemningen blandt de fiskere, der er kommet. Og der er også tid til at fange torsk til vores traditionelle fiskefrikadelle-aften, slutter Steen.

– Jeg kan godt lide at komme lidt før, må jeg indrømme, siger Hennning Jensen. – Så har vi lige en enkelt dag til at lade op, og gå og se hvad de andre har, hvordan det foregår osv, slutter Hennning.

Mange af deltagerne bruger selvfølgelig også de ekstra dage på at prøve fiskeudstyret af. For Michael Koldtoft betød det en personlig rekord, da han fangede en laks på hele 18,985 kilo – desværre før TMB 2014 for alvor er gået i gang.

– Det er måske lidt surt. Men alligevel – det er den største, jeg har fanget indtil nu. Så fantastisk fornemmelse, siger Michael Koldtoft.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This