Til årets Trolling Master Bornholm 2022, som afholdes lige nu med hovedkvarter i Tejn Havn, har det ikke skortet på dramatik. På anden dagen blev vinderfisken på knapt 18 kilo taget ud af konkurrencen, fordi der ikke havde været to over 16 år på båden, da den blev fanget. Og – i går sank trollingbåd nr 323, men lykkeligvis uden at besætningen – Michael Bonde og Kaj Linneberg Nielsen – kom til skade. – Vi kommer næste år igen. Der er sgu´ikke nogen der synker to år i træk, siger du to gæve gutter i deres interview til TV2 Bornholm.

Vejret har været godt, og der er blevet både genudsat samt landet flere flotte laks, selvom fiskeriet for de fleste ikke ligefrem har været let. Måske fordi vejret har været lidt for godt, vil nogen mene. Konkurrencen føres stadig af finske Sami Heiskanen med en fantastisk laks på 15,680 kilo taget på dag 1. Andenpladsen har Michael Møller med en laks på 14,11 kilo taget på dag 2. På tredjepladsen ligger finske Juha Kangaspunta med en laks på 13,09.

I går blev dagens største fisk 12,420 – og den blev taget af Søren Hansen – og lige nu kæmper de mange både om at fange nogle laks, der er endnu større.

Fotos: Screendumps fra TV2 Bornholm

 

 

Konkurrencen føres stadig af finske Sami Heiskanen med en fantastisk laks på 15,680 kilo taget på dag 1

Trolling Master Bornholm 2022 føres stadig af finske Sami Heiskanen med en fantastisk laks på 15,680 kilo taget på dag 1. Highlightet er Søren Hansen – gårsdagens vinder af konkurrencens tredje dag.

 

I går sank båd nr 233 - her ser du snude naf den inden den gik helt ned.

I går sank båd nr 323 til TMB 2022 – her ser du snuden af den, inden den gik helt ned.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This