– Jakob Nielsen og jeg har haft en fed dag på en blæsende Østersø i den toptunede TeamGarfish båd, fortæller Søren Frederiksen. – Midt på eftermiddagen stak knarren på den ene overfladestang i et infernalsk vræl, og 300 fod line sprøjtede af hjulet i ekspresfart. Af fiskens solide hovedrystelser og tyngde mellem udløbene kunne vi hurtigt konstatere, at den var den lidt større kaliber. 4-5 gange var fisken helt inde ved båden for igen at tage 50-100 meter line i en desperat kamp for livet.

– En lille time senere kunne vi nette en ny bådrekord på 17 kilo rent og 119cm, hvorefter der med et massivt stykke bornholmsk sølvtøj i cooleren var jubel i båden på en ellers lidt svær dag. Storlaksen huggede 7 meter nede på et Big Ed blink i farven ørred/perlemor, og vandet var 4 grader varmt, slutter Søren. Fisken er, så vidt vi ved, den største danskfangede trollinglaks i 2021.

TeamGarfish er i øvrigt den båd, som vi i vinters fulgte i en videoserie på 4 afsnit om, hvordan man rigger sin båd med marineelektronik – sammen med Lars Frithjof Nielsen fra Garmin. Se de fire afsnit af “Sådan rigger du din båd” her – og husk at abonnere gratis på Fisk & Fris Youtube kanal.

Del 1: Introduktion

Del 2: Valg af marineelektronik

Del 3: Montage af transducer

Del 4: Sådan monterer du et bakkamera

Tjek også vore video med trollinglegenden Pelle Karlsson fra Team Garmin, hvor du får en masse toptricks til trollingfiskeriet efter storlaks.

 

Friluftsland

Team Garfish klar til action

Team Garfish klar til action.

 

Det var en svær dag på Østersøen, men alligevel lykkedes det Søren Frederiksen at få en flot fisk.

Det var en svær dag på Østersøen, men alligevel lykkedes det Søren Frederiksen at få en flot fisk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This