Anders Nørgaard sluttede sig til broderen Allan efter to dages fiskeri, og indhentede hurtigt det tabte med denne fine laks på 9,5kilo. 15.04.09 – APRIL MÅNED har budt på nogle ekstraordinære laksefangster, og der er ingen udsigt til, at det skal være slut lige foreløbigt. I starten af måneden var Allan Nørgaard draget af sted til Bornholm med tre andre både, og da hans bror to dage senere sluttede sig til, havde Allan allerede haft tre gode laks mellem tre og fem kilo i båden.

Allan fortæller, at da den første dag broderen Anders var med ude blæste det 8 – 10 m/s fra V/SV. – Vi kunne ikke komme ned syd for øen, men holdte os kystnært ud for Svaneke og Nexø. Det gav desværre ingen kontakter den dag.

Næste dag kom vi så ned på Silderyggen, hvor vi vidste, der var stimer. Efter to timer fik vi den første kontakt – et godt udløb på sideplanneren. Det var min brors tur, så han fik æren af at fighte den. Efter ca. 15 minutter kom laksen til båden og blev nettet uden dramatik. Det var en god start for ham – en smuk laks på 9.5 kilo.

– Efter ugen var gået kunne vi konstatere, at det også blev turens største. Vi blev vinder af vores interne konkurrence med de andre tre både, med 15 blankfisk i båden efter 5 dages trolling – 13 laks og 2 havørreder. Alle disse lå generelt mellem 2 kilo og 5 kilo, så nu er sommerens grillråvarer reddet, slutter Allan sin beretning.

Se eventuelt mere her: Team Salar

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This