Trolling fiskere over det danske land har de sidste mange måneder haft ulidelige abstinenser efter at komme på havet, og nu begynder de første fangster at tikke ind!

På Klintholm Havn afholdt Småbådsgruppen i weekenden arrangementet “Drømmer du om trolling”, og på trods af hårdt vejr, tog Team Gry på tur om lørdagen. Med Erling Petersen ved roret, lykkedes det midt på formiddagen for Martin Gebauer at lure en 5 kilos laks. Den blev taget på downriggeren i 60 fods dybde på en “Rhino Lax Spoon” i farven Watermellon. Lidt senere nappede skipper selv en fantastisk smuk 12 kilos laks, ligeledes på downriggeren i cirka 6 fod. Denne huggede på den store “Freddi Flutter XXL” i farven Grøn/kobber. Da vinden friskede til 8-12 m/s henover middag, afbrød gutterne fiskeriet, og vendte snuden mod havn. En noget hård tur på trods af, at Gry er en skude på 7,70m. Rygtet siger forøvrigt, at Familien Andersen og Marina Park igen diskede op med fantastisk aftensmad til de sultne fiskere. Noget vi også havde glæde af her på redaktionen, da vi afholdt Fisk og Fri’s kystkursus i efteråret.

Trolling torsk i størrelse XXL

Mens laksesæsonen er i sin spæde begyndelse, begynder torskefiskeriet på det lave vand så småt at gå på hæld. Det afholdt dog ikke dygtige Lars Nielsen og bådmakker Jacob R. H. Nielsen fra, at tage en tur på Lous Flak i deres trolling-båd. I den seneste tid har trolling med gummiagn været klart overlegent, men da vandtemperaturen nu er nede på 5 grader valgte gutterne at fiske med blink, i håbet om at kunne overliste en havørred.

Trolling torsk til Lars og Jacob Nieslen

En havørred blev det ikke til, men derimod en utroligt flot torsk på hele 15,1 kilo.

Det resulterede i et voldsomt hug over 12 meter vand, og efter cirka 20 minutter lå en solid trolling-torsk på hele 15,1 kilo i båden. Den havde taget en Apex, fisket efter Dipsy Diver og kunne efter en kort fotosession, svømme tilbage mod bunden. Havørrederne må vente til en anden god gang, for de skrappe lystfiskere.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This