Tejn Havn kogte med intensitet ved 12-tiden i dag. Bådene gjorde klar til afgang, TV2 Bornholm sendte live, Bornholms Middelaldercenter affyrede en historisk kanon og flere hundrede tilskuere var mødt op for at sætte konkurrencen i gang. (Foto: Gordon P. Henriksen) TROLLING MASTER BORNHOLM blev skudt igang kl. 12:10 i dag, da en kanon fra Bornholms Middelaldercenter gav tegn til afgang. Først bragede de store både (6,5 meter og derover) sendt afsted og 15 min. senere var der start for de mindre både. Der er i alt 238 deltagende både fra nær og fjern. Danskerne er størst repræsenteret men der er også flere svenske, norske, tyske og finske både, sågar et ældre pensioneret par der har kørt deres båd op fra Schweiz. Således kunne man høre flere sprog der blev snakket på skippermødet før afgang.

238 både deltager i alt i Trolling Masters 2010 og der er alt fra store fiskekuttere til små joller med. Her er det Per Sjøstrøm ombord på trollingmaskinen Verona, 15 minutter før afgang. Vejrprognoserne havde lovet kraftig vind og med tanker på tidligere års aflyste dage, har alle været nervøse. Men det ser bedre end forventet ud og de sidste par dages fangster har da også givet flotte fisk og sendt optimismen i vejret. Einar "Maleren" Pedersen og hans båd fangede således en 17 kilo fisk i søndags uden for konkurrencen, og det er fisk i den kaliber der skal til hvis man vil vinde de 50.000,- der er i første præmie for den største fisk. Derudover er der præmier for bedste båd, største daglige fisk samt bedste nation.

Fisk & Fri’s Gordon P. Henriksen er på pletten i Tejn Havn og vil dække begivenhederne løbende, så kig forbi her på www.fiskogfri.dk hvor der ligger friske nyheder fra Trolling Master Bornholm hver dag.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This