17 KILO og ingen større. Det var resultatet efter sidste konkurrencedag i Trolling Master Bornholm. Og derfor kan Frank Yde fra Thy rejse hjem med en check på 50.000 kroner.

Fisk & Fri mødte ellers en godt nervøs Frank på bådrampen lørdag eftermiddag. Frank Yde og hans makker var ved at trække båden op, og meget spændte på at høre hvad der var blevet taget i løbet af dagen. Ingen vidste om onsdagens fisk kunne holde før til liveshowet.

Og det blev et super spændende og nervepirrende show, der blev leveret lørdag aften. Lørdagens største fisk, som blev vejet live på scenen blev fanget af nybegynderen Dennis Jørgensen fra Horsens. Vægten sagde 16.820 kilo og dermed kun 180 gram fra Franks fisk! Og for den laks får Dennis Jørgensen en check på 25.000 kroner for anden pladsen i konkurrencen. Tredjepladsen og en check på 10.000 kroner går til Anders Gottlieb, som i onsdags landede en laks på 15,710 kilo.

Frank Ydes fisk holdt hele vejen og han vandt de 50.000,- og titlen som vinder af Trolling Masters Bornholm 2010. Ikke så dårligt når man tænker på det er hans første laks nogensinde! Den bornholmske rekord tilhører stadig Jens Wang. Han vandt i 2007 med en laks på 22,2 kilo.

Frank Yde fangede sin vinderlaks på konkurrencens første dag i onsdags, og det var faktisk den første laks, han nogensinde har fanget. I går fik han en check på 50.000 kroner for den præstation.

– Det var bare dejlig, og slet ikke noget jeg havde drømt om, sagde Frank Yde inden han gjorde klar til at tage aftenfærgen hjem. Mon ikke han sov godt ombord på den færge!

Fisk & Fri tager også færgen hjem fra Bornholm i dag, men det har været en fornøjelse at dække denne omgang Trolling Masters Bornholm direkte her fra øen.

Bedste båd og bedste Nation gik i øvrigt til svenskerne, men næste år tager danskerne forhåbentlig revanche!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This