– Klokken ni i morges gik starten på den længe ventede Trolling Master Bornholm, der i både 2020 og 2021 blev aflyst på grund af Corona, fortæller arrangøren – Jan Jørgensen fra TV2 Bornholm. – På grund af tæt tåge og en sigtbarhed på 1-200 meter blev starten udsat to timer, men lidt op af morgenen brændte solen igennem tågen og afslørede en spejlblank Østersø. Det er et fantastisk syn herfra, hvor jeg sidder lige nu med høj solskin, blå himmel, helt fladt vand – og masser af både derude.

– For at undgå kaos blev bådene sendt afsted i to starter klokken 9.00 og 9.15. I alt er der 319 både ude fra seks nationer. Træningsfiskeriet har budt på laks op til 16,5 kilo taget af norske Frank Johansen i går (ovenfor). Vi følger naturligvis de nye restriktioner, og det er spændende at se, hvordan fiskeriet bliver – samt hvordan laksebestanden har det derude. Vi har nu fisket i 15 år på samme tidspunkt med samme grej – og på den måde er Trolling Master Bornholm med til at fungere som en slag monitering af laksebestanden, hvor eksempelvis DTU Aqua bruger vores data på blandt andet antal og størrelse af laksene, slutter Jan.

Følg med på fiskogfri.dk de næste par dage, hvor vi holder dig opdateret med den store konkurrence.

Vil du vide mere om laksetrolling i Østersøen, så tjek vores video med laksetrollingguruen Pelle Karlsson her på Fisk & Fris Youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

Foto: TV2 Bornholm, Garmin Danmark & private.

 

Jans Lystfiskershop

 

 

På grund af tæt tåge i morges blev starten til Trolling Master Bornholm 2022 udsat to timer.

På grund af tæt tåge i morges blev starten til Trolling Master Bornholm 2022 udsat to timer.

 

Siden Garmin overtog Navionica har det været muligt at indlejre specielle data til arrangementer som fx Trollingmaster Bornholm, som du ser her. Da opdateringerne sker på daglig basis, vil de specielle markering af fx fiskegrænser mv være væk igen, så snart du opdaterer kortet efter konkurrencen.

Siden Garmin overtog Navionica har det været muligt at indlejre specielle data til arrangementer som fx Trollingmaster Bornholm, som du ser her. Da opdateringerne sker på daglig basis, vil de specielle markeringer af fx fiskegrænser mv være væk igen, så snart kortet opdateres efter konkurrencen.

 

Der var 319 både til årets Trolling Master Bornholm 2022

Der var 319 både til start ved årets Trolling Master Bornholm 2022.

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This