laks-tbm

Der er kun 15 pladser tilbage. Der er nu tæt på udsolgt. Her til morgen var der 15 pladser tilbage af de 350 mulige deltagere. Vi kan se på fordelingen af tilmeldinger, vi lige nu mangler 16 bornholmske både. Hvis de alle gerne vil deltage igen, så går det jo galt. Der kommer til at mangle en plads. Men de sidste pladser er ikke reserveret til nogen, så det gælder kun om at komme først. I kan altid følge en live opdateret liste over tilmeldte på dette link: http://www.tv2bornholm.dk/events/trolling/trolling-2017.aspx

Tilmeldingen sker på dette link: http://www.tv2bornholm.dk/events/trolling/trolling-2017/trolling-tilmelding.aspx

Som noget nyt sender TV2 Bornholm dagen før starten – dvs. tirsdag den 25. april – fra værftet i Tejn. Kom forbi og oplev en optakts udsendelse, hvor du kan møde hovedpersonerne fra konkurrencen 2016 og gense billederne fra den hårfine afgørelse på kun 40 gram mellem den største og den næststørste laks.

Baren er åben, så det er muligt at købe drikkevarer. Kom forbi fra kl. 19. Udsendelsen begynder kl. 19.45.

TMB 2017 finder sted fra den 26. til den 29. april i Tejn. Ung debutant Signe Pedersen på 9 år var forleden ude med Per Sjøstrøm fra Verona Sportsfiskeri i farvandet nordvest for Hammerknuden. Her debuterede hun med at fange og lande en laks på 5,6 kg. Når man debuterer med den størrelse, så kan hun nemt blive en farlig outsider i konkurrencen!

Alle udsendelser fra i år – og de tidligere år – er på web-tv. Gå til play.tv2bornholm.dk Søg efter trolling i søgefeltet.

Spørgsmål vedrørende konkurrencen sendes til: trolling@tv2bornholm.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This