Per Sjøstrøm holder foredrag.

På kurset deler Per Sjøstrøm fra Verona Sportsfiskeri ud af sin enorme viden om småbådsfiskeri.

Er du til trolling fra småbåd samt højt humør blandt ligesindede, så vil du havne i godt selskab til dette trolling kursus og foredrag for begyndere og øvede, som er arrangeret af Foreningen Småbådsgruppen. Igen i år er det Marina Park på Klintholm Marina på Møn, der lægger sted og lokaler til i dagene den 22 – 23 februar 2020.

Kursuset er for alle med interesse for småbåde, da kurset ikke kun omhandler trolling. Medlemskabet af Småbådsgruppen er ikke et must, og du behøver ikke nødvendigvis at have en båd. Alle uanset klub / forening er alle meget velkomne til arrangementet

Der vil igen i år være udstilling af trollingbåde, og Per Sjøstrøm byder igen på god underholdning og et super foredrag. Per startede som trollingfisker I 1992 og driver I dag Verona Sportsfiskeri, hvor man kan leje Per med båd til en oplevelsesrig tur efter Bornholmer laks. Ligeledes tilbyder Per sejlads omkring Bornholm, udlejning af båd, trolling, kurser, kystfiskeri, fluefiskeri, torskfiskeri samt Nordisk trolling Camp. Kort sagt – har det noget med fiskeri at gøre, så er Per manden med viden.

Program:

Fredag den 21 februar 2020

Deltagerne kommer med deres både, som sættes I vandet fra et af slæbestederne – efterfulgt af lidt havnehygge om aftenen.

Lørdag den 22 februar 2020

08.00 Morgenmad hos Marina Park.

09.00 Trolling foredrag, hvor der fortælles om trolling med blink og løjer med Per Sjøstrøm

12.30 Frokost hos Marina Park

13.30 Foredrag om hvad skal vi huske og hvad loven siger omkring sikkerhed til søs ved Per Sjøstrøm.

15.00 Kaffe / te med tilhørende kage.

16.00 Lær at binde de rigtige knuder, lær grundlæggende opsætninger af grejet ved Per Sjøstrøm.

18,00 Per Sjøstrøm afslutter dagen, med et af hans bedste råd.

18.30 Buffet på Marina Park.

Ca. kl. 20,00 Amerikansk lotteri, der altid er en stor oplevelse i sig selv.

Øl – Vand – Vin kan købes hos Marina Park under hele agreementet.

23.00 efter en hyggelig dag siger vi godnat.

Per Sjøstrøm

Per Sjøstrøm i sit rette element.

Søndag den 23 februar 2020

07.00 Morgenmad på Marina Park.

08.00 Konkurrencen skydes i gang uden for indsejlingen til Klintholm havn.

15.00 Kaffe/te med tilhørende kage hos Marina Park, hvor dagen største laks premieres.

Aflyses fiskeriet, arrangeres der besøg i en grejforretning for alle deltager.

16.30 Foreningen af småbådsgruppen lukker og slukker.

SmåbådsgruppenPladser på Pers båd

Der er 5 guidede pladser på Pers båd, der sælges til 1000 kr pr person søndag den 23 februar. Prisen er inklusiv grej og udstyr. Kontakt Verona Sportsfiskeri på http://veronasportsfiskeri.dk/contact-us/

Fiskeriet søndag afvikles KUN hvis vejret er med os, dvs. Max 6 – 7 sek/m vind og bølger under 80 cm

Premier til fiskeriet søndag: Største laks 1000 kr. Næststørste laks 500 kr. Tredje største laks 300 kr. Premiererne er sponseret af foreningen af småbådsgruppen. Alle betalende deltager kan og må deltage i konkurrencen.

Priser: Medlemmer af foreningen af småbådsgruppen 450 kr. pr person. Ikke medlemmer af foreningen af småbådsgruppen 550 pr person. Betalingen dækker morgenmad lørdag morgen incl. Kaffe og te, rundstykker – franskbrød – havregryn – cornflakes – juice – mælk – oste – div pålæg samt marmelader. Lækker frokost lørdag middag, eftermiddagskaffe eller te med kage lørdag.
Overdådig aftensmad lørdag aften på Park marina samt deltager gebyr. Komplet morgenmad søndag morgen – evt. rester kan bruges til en lille madpakke.

Betaling kan ske på mobil pay nummer 16990 eller konto 6894253388 reg nr 1915. Der lukkes for tilmelding 10 februar 2020. Der kan lejes 2 mands cabins til overnatning hos Park Marina pris pr cabins 425 kr. pr nat. Kontakt Morten Andersen på Park Marina på 40 26 70 01 for reservation af værelse.

De deltagere, der ønsker at udstille deres både under eventen, skal kontakte foreningen Småbådsgruppen, når man kommer fredag aften, så vil vi gerne være behjælpelig med anvisning af bådplads nær stedet, hvor vi afholder arrangementet.

Der er max 100 pladser, og erfaringen siger, at de er hurtig besat, så ønsker du at deltage, skal du tilmelde dig og betale på www.smabadsgruppen.dk under fanen “Tilmeld aktivitet”
Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er registeret: http://smabadsgruppen.dk/tilmeld-aktivitet/

Tilmeldingen er bindende når betalingen er registeret.

Læs mere om Foreningen af småbådsgruppen på

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This