Trolling Centrum åbner lørdag den 20 marts i Tåstrup, med masser af udstyr til de bådinteresserede lystfiskere. Her er det Martin Rasmussen, som er en af de to nye ejere. I TÅSTRUP, ikke langt fra København starter to passionerede gutter firmaet Trolling Centrum, et oplagt sted at besøge når man skal have service på sin båd, motor eller trailer.

Firmaet slår dørerne op med et Åbent Hus Arrangement den 20 marts fra 10.00 til 14.00 hvor der vil være en stribe gode tilbud i butikken plus en lodtrækning om lidt præmier. Samtidig vil der være lidt pølser og øl og vand.

Forretningen består af værksted, grejbutik samt en webshop. Fra www.trollingcentrum.dk kan du også abonnere på vores nyhedsbrev, hvor vi blandt de tilmeldte, hver måned trækker lod om et gavekort til webshoppen.

På værkstedet er de to indehavere, Martin Rasmussen og Michael Koldtoft på henholdsvis 27 og 41 år, klar hvad enten det gælder service, reparation eller ombygning af både. Michael fisker i Team Måleren http://www.s-s-d.dk og Martin fisker i Team SR-Fishing http://www.srfishing.dk

Martin og Michael besidder begge en håndværksmæssig baggrund, der tilsammen dækker bredt. Hvor Martin er utrolig stærk på det elektriske og motoren, så har Michael god ekspertise og erfaring af opbygning og konstruktion af både. Allerede som 15 – årig byggede Michael sin først glasfiberbåd fra bunden, og senere har han været med i utallige projekter hvor både er blevet bygget i alt fra glasfiber, aluminium og over i rene jernbåde. Martin har i flere år lavet service på alle kendte motormærker, og har siden specialiseret sig i bådens elektriske installationer. Sammen udgør de et rigtig stærkt team på værkstedet, der kan klare langt de fleste opgaver. Hvor arbejdet på værkstedet ligger dem begge nært, så bliver det at drive en grejbutik nyt og spændende for dem. Deres store lidenskab for trolling og småbåde gør dog at de føler sig godt rustet til den spændende opgave.

Forretningen ligger i Tåstrup ikke langt fra City2 og motorvejene. Så smid bådtraileren på og kig forbi.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This