– Brett Day kommer oprindeligt fra Australien, men har boet I København de sidste tre år. Han har netop været ude for at fiske efter torsk i Nordhavnen, og det gik slet ikke så ringe igen:

– Jeg var ude allerede super tidligt om morgenen, hvor jeg spinnefiskede med en 20 grams rød/sort jig. Til at starte med var det temmelig koldt i snevejret, men allerede i tredje kast fik jeg en fin torsk. Lidt op af morgenen blev det bedre vejr, og til sidst mindede det meget om en smuk forårsmorgen, hvor der var fint gang i den med tre torsk mere. Fem minutter inden min kammerat ankom, fik jeg denne smukke torsk på 73 centimeter og tre kilo, slutter han.

Har du selv været ude på moler og kajer for at fiske torsk, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This