Der måtte tre ture til, før Danny kunne lande sin første laks i Lagan elven i sydsverige. Laksen faldt for et 40 grams wiggler blink. Det bliver nok ikke sidste gang Lagan får besøg af Danny. DEN SVENSKE LAGAN elv er hver år velbesøgt af mange lystfiskere, der jagter de eftertragtede fedtfinnefisk. Nogle gange er man heldig at fange laks. Andre gange må man rejse hjem uden at fange en eneste.

Danny Bentzen fra Brøndby er en af mange lystfiskere der er bidt af laksefiskeriet og der måtte tre ture til før hans første laks var i nettet.

Danny Bentzen var med hans fiskekammerat John Widell taget til Lagan hvor de fiskede med blink. En velplaceret 40 grams wiggler blink var uimodståelig for en af elvens hunlaks, der huggede kontant på blinket. Efter en kort fight på bare fem minutter, kunne Danny lande hans første laks – og sikken én. Hele 6,7 kilo fordelt på 87 centimeter.

"Laksen tog mit blink cirka 10 meter ude, og efter en lille fight på små 5 minutter, kunne jeg lande min første laks. Det gør jeg gerne igen, fortæller Danny Bentzen til Fisk & Fri

Lagan har sit udspring i byen Laholm, der ligger små 30 kilometer syd for den Svenske havneby Halmstad i Skåne. Det tager ca. to timer at kører dertil fra København, hvorimod de jyske lakseentusiaster skal bruge lidt længere tid, alt efter om turen går over Storebælt eller Kattegat.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This