Sådan ser Tommys set-up til vertikalfiskeri fra kajakken ud.

Svenske Tommy Blomander har igennem de sidste par år haft en helt utrolig succes med vertikalfiskeri efter sandart fra kajak – og i alt er det blevet til vanvittige 17 fisk over 10 kilo med hele fem fisk over 11 kilo.

Tommy bedriver sit pelagiske vertikalfiskeri gennem hele natten – og for øjeblikket står fiskene typisk 4-8 meter nede over 30-30 meter vand. Hugperioderne svinger – oftest med 1-2 timers mellemrum gennem hele den mørke periode af døgnet.

I sidste uge havde han en fantastisk nat med seks fisk oppe og vende. Samtlige var over 90 centimeter og tre af dem var over ni kilo: 9,65 – 9,47 og 9,18 kilo vejede fiskene. Den sindssyge fangst blev gjort med en 9 tommers Joker Bert fra Storm i pearlwhite/green – og fiskene blev som sædvanlig spottet på hans Garmin Livescope.

Fangsten blev gjort på en sø i Småland – og hans drømmefiskeri vil tilsyneladende ingen ende tage, for i nat fik han yderligere tre monsterfisk over otte kilo.

Tommys personlige rekord for sandart er fantastiske 11,7 kilo – og med den kadance han har på storfiskefangster kunne man godt mistænke, at han på et tidspunkt kommer til at forbedre sin personlige rekord.

Tommy Blomander sandart 11,7 kilo

Her kan du se Tommy Blomanders til dato største sandart på fantastiske 11,7 kilo.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This