Christian Møller med sin fantastiske 14,4 kilos gedde. CHRISTIAN MØLLER – alias Jokeren – er en af de danske geddefiskere, der har allerflest storfisk på samvittigheden. – Jeg får normalt de største fisk , når kulden sætter ind – og i år har det været på præcis den samme måde. – Min makker – Henrik S. Lund – alias hummerdrengen – var netop kommet hjem fra 10 spændede geddedage i Norge og Sverige med fisk op til 12 kilo, da jeg lige måtte ud og checke et par geddevande efter i sømmene. Min plan var et fiske i et lavvandet område, hvor jeg vidste, at der stod en del byttefisk samlet. Efter et par timer fik jeg en flot 10,2 ér som 2 timer senere blev fulgt op af en endnu flottere 12,5´er. Nu vidste jeg, at jeg var på det rigtige spot – og med den rette teknik. Så jeg fortsatte ufortrødet, og et par timere senere kom monsterhugget over alle mosnter hug. For første gang nogen sinde savnede jeg min makker og hans fotografiske evner, men fandt til alt held nogle andre fiskere, der ville tage sig af den efterfølgende fotosession. Grejet var Savage Gear MP sttænger, de nye MP hjul og fletlinen Adrenaline Braid med et 0,39 uptrace fisket med et combinlink forfang af 0,59 Spectrum FC og 30 lbs softflex wire. Den stor agnfisk blev præsenteret under et flåd på et dobbeltkrogsæt bestående af 2 x P1 trekroge i str. 4.

 

Grejxperten

 

Et stort tillykke med fangsten – læs mere på www.prologicfishing.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This