– Jeg har meldt mig til Brede Å Konkurrencen i den kommende weekend, siger Peder Asløw Jørgensen. – Derfor skulle jeg selvfølgelig lige ned at se nogle nye pladser, som jeg ikke havde prøvet før. Jeg ankom til pladsen og gik cirka 1km ned af åen for at starte fiskeriet.

– Jeg fiskede opstrøms med en FC-Spinner og kom til et sted, hvor åen lige bliver lidt bredere end resten af strækket. Efter 5 minutter havde jeg en fin laks/ørred efter min samling imellem flet og monofil linen, hvilket er lidt spøjst, men den gad ikke mere.

– 30 meter længere oppe kom hugget ude midt i åen, og jeg kunne hurtigt se, at det var en flot havørred, som havde hapset spinneren. Men så kom næste udfordring, som var nogle høje skrænter, hvor jeg kun lige akkurat kunne nå vandet med nettet. Undervejs ramte jeg nok alle brændenælder og tidsler med hænder og arme, men med lidt held lykkedes det at få den i nettet.

– Fisken er min første Brede Å havørred, så det er bare super lækkert. Så nu venter jeg bare spændt på, at det bliver weekend, så jeg kan komme ned og gi´ den noget gas til konkurrencen. Håber ikke, at alt mit held er opbrugt… Fisken blev fanget på en sort/gul FC-spinner med helikopter rig, som bare funker for mig.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This