torskFisk & Fris tidligere redaktionschef Gordon P. Henriksen som nu er sprunget ud som selvstændig med alt inden for lystfiskeri, havde arrangeret en tur den 30. december på Øresund med det gode skib Sværd.
Gordon har et stort netværk og havde annonceret det på Facebook og sin hjemmeside, og havde ingen problemer med at samle 25 mand den råkolde vintermorgen.

Skibet sejlede ud fra Helsingør med kurs mod Hven, og undervejs var der hjemmebagte snegle, kaffe og Fisk & Fri´s favorit bitter Dr. Nielsen til alle deltagere.
Turen var baseret på fiskeri med forholdsvis let grej. Ikke noget bulefisk med tunge pirke, så de første par timer gik det lidt trægt med at finde fiskene. Men ved frokosttid, mens ristede pølser og øl fra Herslev Bryggeri blev indtaget, sejlede man nordpå, hvor stort set alle andre turbåde, og en del småbåde havde samlet sig den dag.

Og herefter kom der gang i fiskeriet. Bevares ingen kæmper, men stort set torsk til alle.
Fisk & Fri´s Søren Honoré var så ubeskeden at fange den største den dag. En smuk rognfyldt torsk på 3, 5 kilo der gav ham førstepræmien: Et sortiment velsmagende øl fra Herslev Bryggeri samt en pakke rygesmuld til røgovnen.
Dejlig dag på havet med masser af frisk luft, og stort set småtorsk til alle, hvoraf mange fangede deres første og største torsk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This