Der bliver taget godt med fisk på Det Gule Rev for øjeblikket. En af dem, der har haft succes er båden Sally fra Fishingbeyond her i går:

– Vi sejlede ud af Hanstholm i fuldstændig havblik vejr med solen stående op ved siden af os, fortæller Emil Østergaard. – Vi lavede nogle stops på vrag lidt længere inde, og da det ikke gav det store, sejlede vi længere ud. Da vi ankom på vragene, stod de flot på loddet. Dog så det ikke ud til, at der stod nogen fisk. Sally drevet hen over et par gange, men vraget var sultent, og der blev sat en del grej, så vi måtte igen videre.

– På det næste vrag var der meget godt gang i den med torsk i god størrelse, men der var også nogle små, som hurtigt blev smidt tilbage så de kunne blive større. Efter at have ligget der i en lille time, kom der en anden båd og ville have del, så vi takkede af og sejlede videre ud. Da vi ankom, troede vi dårligt vores egne øjne, for der stod fisk overalt på vraget, så hele skærmen var nærmest dækket!! Alle mand kørte ned og fik alle dobbelt hug med mørksej og lubber – første gang. Det var en meget god start, så vi besluttede os for at blive og se, hvad det kunne bringe mere.

– Der kom mange fisk op, men mange kom også tilbage igen, da de var lige i underkanten. Da mætheden var stillet i torsk, mørksej og lubber, blev der rigget om til at fiske med agn, efter nogle fine langer og måske endda en havkat. Vi sejlede tilbage henover vraget, firede ned, og efter godt og vel to minutter stod alle med bukket stang – nogle tungere end andre!

 

Hvidovre Sport

 

En smuk lange taget ombord på Sally i går.

En smuk lange taget ombord på Sally i går.

 

Sej var der også masser af til gæsterne på Sally.

Sej var der også masser af til gæsterne på Sally.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This