Nordsøen har det sidste stykke tid leveret nogle virkelig flotte langer og torsk i den helt grove kaliber. Blandt de mest bemærkelsesværdige fisk er en stribe stortorsk og langer, der netop er taget ombord på båden Sally med Emil Østergaard fra Fishingbeyond som skipper:

– Vi er netop kommet retur fra en vild, total fantastisk og fuldstændig euforisk fiskeoplevelse, som man oftest kun kan drømme om, og absolut sjældent får lov at opleve, fortæller Jens Jørgen Ditlevsen, der var afsted med vennerne Rene, Asbjørn og Henrik. – Fiskeriet med Fishingbeyond bød på godt med action med torsk og langer op til hhv 20 og 17 kilo – inklusiv 7 målere over de 10 kilo. Rene fangede den største torsk på 20 kg og jeg den største lange.

– Alene oplevelsen af at mærke det “store hug” over 150 m under den sublime båd Sally, gav et adrenalin-kick så vildt. Vi fiskede både pirkefiskeri og medefiskeri, hvor agnen var friskfangede makreller. Kaptajn Emil og hans far Jesper har en unik viden om fangstpladser og fiskemetoder, der gør, at de hele bare virker. Alt i alt var det en totalt hyggelig og afstressende tur med et par særdeles behagelige fyre som guides, der gjorde det til en skøn oplevelse at dele båd i de cirka 20 timer, som turen varede. Man kan roligt sige, at vores vildeste drømme blev indfriet. PS: Styrketræning kan anbefales, da det kræver sin mand/kvinde at få de store fisk indenbords.

 

Hvidovre Sport

 

Rene med turens største torsk. Øverst Jens med turens største lange.

Rene med turens største torsk. Øverst Jens (th) og Henrik (tv) med turens største lange.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This