Det sidste stykke tid er der kommet en del gode meldinger fra Det Gule Rev, hvor både turbåde samt småbåde har haft et fortræffeligt fiskeri. Ud over de efterhånden jævnlige overraskelser i form af fx helleflyndere i 20 kilos klassen, som vi har haft flere nyheder med her på fiskogfri.dk – så har der i perioder også været et stabilt godt fiskeri efter torsk med mange flotte fisk på dæk.

Her den anden dag meldte Per Jensen, der sejler med MS Bodil og Muddi om torsk op til 17 kilo – som du ser nedenfor – samt en del forskellige fisk – blandt andet årets første kulmuler, der som navnet antyder – kendetegnes ved deres sorte mund (nederste foto).

Har du selv været på havet og har haft en god dag – så tøv endelig ikke med at sende os din beretning. Den må meget gerne fylde 10-15 linjer, og du kan sende den til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36 med et vedhæftet foto.

Hvis du er meget interesseret i havfiskeri, så kan vi også anbefale dig facebookgruppen ”Havfiskeri i Danmark” som du kan joine her.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Torsk og glade dage på Det Gule Rev. Denne her tortsk vejde 17 kilo og blev taget fra MS Bodil

                                 Torsk og glade dage på Det Gule Rev. Denne her tortsk vejde 17 kilo og blev taget fra MS Bodil.

 

Der er også så småt begyndt at kommer gang i kulmulefiskeriet ude på Det Gule Rev.

Der er også så småt begyndt at komme gang i kulmulefiskeriet ude på Det Gule Rev.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This