– Jeg havde egentlig været i waders på Stevns nogle timer, og var irriteret over at skulle have en 0 dag, fortæller Anders Uhl. – Jeg bor 5 minutter fra Nordhavnen og havde en god fornemmelse, så jeg skiftede derfor waders ud med pandelygten og sluttede dagen af med jagten på årets nytårstorsk. Efter et par stykker under målet lavede jeg den klassiske aftale med mig selv: 10 kast og så hjem. Herefter flyttede jeg mig 20 meter og havde kun brug for et eneste kast, og snart efter var jeg ret hurtigt klar over, at denne her fisk holdt mål. Jeg tændte pandelygten og ventede spændt, fik den sikkert i nettet og op af vandet. Der væltede to krabber ud af munden på den med det samme. Så – ingen 0-dag alligevel.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This