– Min ven Pelle og havde talt om at tage en tur ud og fiske lidt torsk i havnen, fortæller Storm Filipsen. – Det skulle bare være en lille kort tur på 3-4 timer, og vi aftalte at mødes kl 16:00. Pelle fik meget hurtigt et hug, og selvfølgelig krogede han den. Det var en fin torsk på omkring 45 cm. Vi fiskede videre og fik yderligere fem torsk samt en fladfisk, hvor de største torsk var i de små tressere.

– Vi valgte derefter at rykke ud til ydersiden af havnen, så vi kunne kaste lige ud i Øresund. Da vi kom derud, havde vi kun en time tilbage. Efter ti kast overvejede jeg at skifte til en ny farve, da jeg ikke havde mærket noget. Men Pelle sagde, at jeg burde give den lidt mere tid, så jeg valgte ikke at skifte. I kastet efter krogede jeg en stor torsk, hvor jeg kunne mærke hovedrystende og den tunge vægt for enden af linen. Da den endelig kom op efter gode fem minutter, fik vi den målt. Det var en ny PR i torsk på 72 cm, og den var omkring de 3-4 kilo. Ud over det fik Pelle også en, der var lidt mindre lidt senere på aftenen. Så det var nok en af de bedste dage i havnen, jeg har haft her til sommer: Ni fisk på tre timer, slutter han.

Hvis du vil vide mere om, hvordan man fisker i haven efter torsk – så se fx denne video med Mikkel Poppelhøj på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This