– I dag var jeg taget på tur med min gode ven Tony Fonager for at prøve at jigge nogle torsk, fortæller Daniel Sørensen. – Det skal lige siges, at mig og Tony aldrig har fanget noget sammen men hver for sig er det gået helt fint. Så forventningerne var ikke høje, selvom vi har haft nogle fantastiske ture, hver gang vi er ude. Men – i går knækkede vi godt nok koden, og hold da op hvor var det sjovt: Fiskene var sultne, og når de kom op – væltede det ud af dem med små hundestejler.

– Efter vi havde fisket lidt, tog jeg lige et kystblink frem fra tasken – nemlig en 20 grams Skrue i sølv fra OGP. Efter et par kast med den, hvor jeg nærmest jiggede den ind langsomt ind, udløste jeg et hug fra den første fisk, som jeg mistede kort efter – satans… Min ryg var lidt smadret, så jeg lå lidt halvt op af en sten og rullede ind – og BUM, så var der – en hornfisk… Hold da op, hvor blev jeg skuffet, og jeg var smurt ind i skæl på hænderne. Jeg måtte derfor rejse mig op og tage mig sammen.

– Et par kast senere gav det et godt sug i stangen, og jeg kunne tydeligt mærke, at nu sad den der. Den kom ind og fik hurtigt sin frihed igen. Jeg havde en enkelt fisk med hjem som blev lavet til fish and chips, da jeg kom hjem. Det var virkelig lækkert og kan stærkt anbefales. Havnefiskeriet er virkelig sjovt, især når man bevæger sig langs molen, så er det rigtig sjovt og alle kan være med. Knæk og bræk, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This