– Jeg har altid lidt krise omkring mit fiskeri – samt tiden til det, da jeg kører noget vagt, fortæller Sebastian Johansen til Fisk & Fri. – Jeg havde derfor pakket så lidt som muligt og fundet et sted, hvor jeg kunne holde så tæt på vandet som muligt. Jeg fik ikke noget på min Togo jig, men jeg havde en veninde med som sagde, at jeg skulle lave et skift til noget, jeg normalt ikke ville bruge. Det krævede et kast med den røde og sorte jig og så sad der 2,1 kilo i den anden ende! En utrolig fed oplevelse på en totalt vindstille aften ved vandet. Alt i alt en sindssyg hyggelig aften som gav fisk, og en ny makker til at vælge mit endegrej, slutter han.

Vil du lære lidt om fiskeriet i havnen, kan du fx se denne video med Mikkel Poppelhøj på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This