Spar Lystfiskeri har fire turbåde – Fyrholm, Sværd, Øby og Skipper, der sejler med lystfiskere i forskellige dele af Øresund. Sidstnævnte sejler lige nu fra Lautrupkaj i Kalkbrænderihavnen, og havde forleden en fin tur med 50 torsk til 15 mand:

– Jeg elsker det lidt lettere fiskeri på lavt vand, og jeg får hvert år fine fisk op til 4-5 kilo, fortæller Cees Wader. – I går var jeg igen ude med Skipper, hvor vi fiskede mellem Møllerne og Havnen på 13-14 meters vand, da jeg fik et fint hug af en god torsk på min 50 grams jig fisket med en rød shad. Idet skipper var i gang med at veje torsken, som han troede var lige under de tre kilo, tog jeg lige et kast og fik straks hug af en fisk, der var noget større. Og det var den faktisk, for torsken på bismeren var 3,2 kilo og den jeg fik i kastet efter viste sig at være flotte 5,0 kilo.

Dagen gav som sagt cirka 50 torsk, hvoraf jeg fik de 13. Vi fik en del af de mindre fisk op til omkring de to kilo helt inde på 5-7 meter vand. Min favoritfarver er helt klart rød, som jeg mener giver flere af de lidt større torsk end fx gule farver.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This