Tom Nielsen med flot 12,9 kilos gedde taget under test af sine nye Daiwa Emcast stænger.

SØNDAG d. 16/12 havde jeg endelig tid til at tage ud og teste mine nye Daiwa Emcast stænger, fortæller Tom Nielsen. – Jeg sejlede ud ved solopgang. De første par timer skete der ikke rigtig noget, men ved middagstid lykkedes det at finde fiskene. Først bommede jeg et par hug – fiskene virkede forsigtige den dag. Men så lykkedes det mig at få en fin fisk på ca. 7 kg. Da den var inde ved båden, kørte en af de andre stænger. Jeg gav hurtig modhug og satte stangen tilbage i stangholderen, så jeg kunne få afkroget den første fisk. Da jeg fik stang nr. 2 i hænderne var der fuld flex på. Fisken gik tungt og roligt, og da jeg så den første gang, var der ingen tvivl om, at den var over 10 kilo. Jeg fik hurtigt samlet nettet med den ene hånd, og det lykkedes at få den i første gang, den kom til båden. Fisken var massiv og tyk – vægten balancerede ved 12,9 kilo. Fisken var 115 centimeter lang og resten af dagen gav et par småfisk, slutter Tom.

Har du selv fanget en flot fisk – så send os en fangstrapport til gph@fiskogfri.com

GLÆDELIG JUL!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This