Denne store aborre på 2,085 kilo huggede på en lille aborre fisket over bunden i nordenden af søen. Af Per Ekstrøm

JEG FIK DENNE BERETNING forleden fra Esrum Sø. En fantastisk beretning som jeg ikke kan nænne at ændre noget i. Se her:

– Jeg vil lige berette om endnu en fin Esrum aborre, blandt de mange der er fanget i år. Min bror og jeg var på en tur efter gedder og aborrer den 20. november, hvor jeg fik denne fine aborre på 2,085 kilo. Den var 51 centimeter lang.

– Desværre var den fanget ret dybt, så den kom sig aldrig. Derfor tog jeg den med hjem. Havde den været frisk ville den havde fået friheden igen. Den havde ikke mindre end 170 gram rogn i sig.Den blev fanget på en lille aborre fisket over bunden i nordenden af søen. Jeg blev noget overrasket, da den kæmpede bravt og længe, så jeg havde regnet med at det var en gedde. Vi fik desuden et par gedder op til 4,5 kilo og en masse små aborrer, fortæller Ib Guldager Fredensborg.

En sjælden fisk – aborrer over 2 kilo er ikke hverdagskost – heller ikke i Esrum Sø!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This