Ja – du hørte rigtigt. Her får du beretningen om en session, som det nok er de færreste forundt at komme til at opleve:

– Jeg startede min 2-dages tur til Roskilde Fiskekand fiskeri den 19.06, fortæller Lukasz Wilczynski. – Jeg havde plads reserveret fra kl. 18.00.Der gik ikke så længe, inden jeg fik hug, og efter en kamp på 10 minutter kunne jeg klokken 19 lande en smuk spejlkarpe på 20 kg.

– Efter fangsten af den flotte fisk gik natten fredeligt. Om morgenen kl. 05:50 var det næste bid, og efter kampen landede jeg endnu en karpe. Denne gang viste vægten 20,49 kilo. Fiskene blevet fanget på mine specialtilberedte tigernuts. Med disse to fantastiske fisk på bare en overnatning, var jeg helt oppe at ringe, slutter Lukasz.

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This