Daniel Gram & Andreas Kikkenborg blev forleden enige om en tur ud, da isen på søerne endelig var smeltet. På vejrudsigten stod der at regnen skulle være stoppet for resten af dagen, men efter den første times fiskeri ramte regnen igen. De sad nu i kulden og regnen, hvor de forsøgte at holde modet oppe.

– Vandet var køligt, og derfor valgte vi at fokusere med død agn på bunden, fordi vi mente, at spinnefiskeriet ville være mindre effektivt. Pludselig forsvandt Andreas´s flåd, hvorefter han startede fighten af fisken. Midt i alt spændingen forsvandt Daniels flåd og hjulet begyndte at løbe, mens det hele bimlede og bamlede. Først fik vi Andreas´s gedde i nettet, og mens Daniel trak sin gedde ind fik Andreas afkroget sin gedde i nettet. Andreas løb ud og fik nettet Daniels gedde i samme net, og den blev afkroget i vandet med gællegreb. Derefter kom de hurtig op på land, hvor vi fik målt begge gedder til 117cm 12.09kg og 104cm 7.7kg! Derefter tog vi et par billeder, og så stod den ellers på en rigtig fin genudsættelse af begge maddamer!

Du kan følge Daniel og Andreas på Instagram.

Hvis du vil lære mere om stationært flådfiskeri med agnfisk så tjek denne video, fra Fisk & Fris youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

 

To flotte geddemadammer - begge taget på død agn under flåd

To flotte geddemadammer – begge taget på død agn under flåd.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This