– Min fiskemakker Mads Davidsen og jeg var blevet enige om, at vi ville ud og jage nogle store aborrer, fortæller Jakob Kromann Batz. – Da vi var kommet ud til spottet, havde vi ikke fisket i meget mere end 20-30 minutter, før jeg fik et mega hug, og for enden af linen var der en KÆMPE aborre. Men – lige inden den kom i nettet, hoppede den af. Jeg skyndte mig at få kastet ud igen, for at se om jeg kunne ramme en god fisk igen.

– Det kunne jeg, og der kom snart fleks på stangen igen. Da den kom ind til nettet, fulgte de andre i flokken med kæmpeaborren, ind og jagede nærmest mellem benene på os. Lige da min fisk var kommet i nettet, droppede Mads sin jig lige ned foran, og boom så havde han også en på.

– Inden længe var der to super fine fisk i nettet. Min var 47cm og Madses var 52cm. Vi fik taget nogle gode billeder af fiskene, hvorefter de nænsomt blev genudsat. Der skulle ikke gå meget mere end 15 minutter, før jeg havde hug igen, og det resulterede i, at jeg kunne trække en super fisk ind på 50cm – og dermed slå min egen rekord med 1cm. Jeg fangede også endnu en aborre senere på dagen på 47cm, så det var en helt vellykket aborretur, slutter Jakob..

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This