Steen med sin rekord spejlkarpe på 7.16 kilo taget på flue DET STARTEDE sidste år(2007) for Steen Nielsen med 2 nye danske fluerekorder, en hornfisk på 0.6 kilo og en skælkarpe på 3.25 kilo. Derfor var det nærtliggende at prøve fluestangen igen i år, men denne gang efter spejl- og græskarper, da det ikke blev til rekordfisk i disse arter sidste år. Med både børn og arbejde i weekenderne skal hver fisketur planlægges nøje, for der er tit langt imellem dem. Dagen var fundet og alt var pakket og klar til en tur hvor Peter Panows DK rekorder i Spejl- og Græskarper skulle udfordres.

Allerede ved det første vand var der bonus og efter en times fiskeri med majs imitationen var der bid. En Spejlkarpe på 7.16 kilo. på fluestang. En ny DK rekord, som slår Peter Panows fra sidste år på 5.95 kilo. Første rekord slået, videre til næste. Fiskekameraterne og Steen kørte videre en times tid til det næste vand, som skulle holde nogle fornuftige græskarper.

Steen bliver en smule mundlam da han ser den lille sø som er fuldstændig grøn og tror i første omgang ikke at det er her. Ud med grejet og igang, men fiskene er svære at spotte og der bliver fisket lidt på heldet istedet. Der skal et par pæne skaller på land før Steen tror på rekorden, men kort efter bliver hans line stram og han giver modhug. En kort og stille fight senere, kan han dog smile, da hans første græskarpe, og så enda på flue, glider ind over

Endnu en DK fluerekordfisk. Græskarpe på 2.9 kilo netkanten. Fisken bliver vejet til 2.9 kilo og godkendt som ny DK rekord

Alt dette skete i midten af september måned på blot 5 timer. Hverken Steen eller hans to fiskekammerater havde regnet med at slå nogen rekorder den dag, men alle var noget overrasket over dagens udvikling.

Stor tillykke til Steen Nielsen som kan glæde sig over sine nye Danmarksrekorder på fluestang.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This