Lars Duponts forårsgedde må så sandelig siges at være i flot stand. 3.WEEKEND I MARTS skulle blive årets første tur på vandet for Lars Dupont. – Første tur har aldrig været så sent i kalenderåret før, fortæller Lars. – Så jeg var noget ivrig efter at komme af sted. Allerede søndag morgen lidt over 8, faldt det første hug. En gedde på 12,4 kilo som var en ny PR! På det tidspunkt var jeg godt tilfreds, men resten af dagen skulle der jo også fiskes. Lidt over tolv lå jeg inde over lavt vand med fire friske agn og skulle se, om der var lidt fisk. Det store hug faldt lidt uventet, fordi jeg var i gang med at afkroge en pjevs under tre kilo. Der blev givet et forsigtigt tilslag, da jeg var i tvivl om agnen havde sat sig i bundvegetationen. Min drømmegedde fightede tungt, og jeg var godt klar over, at denne fisk kunne være lige så stor som den fra tidligere på dagen.

Efter at gedden var kommet i nettet, parkerede jeg fisk og net i en stangholder, ryddede op i båden for at gøre plads og løftede så fisken ind! Dvs. jeg løftede fisken, men fisken blev nede i vandet og mit net med stålramme bøjede af og gav efter. Det var noget flippet! Nu vidste jeg, at fisken var stor. Endelig i båden, kunne jeg se, at gedden var min drømmefisk – en fætter på 120 centimeter som vejede 15,4 kilo. Som sportsfisker skyndte jeg mig at tage noget data på min drømmegedde, fotografere den og sætte den nænsomt tilbage i dens egen verden. Det er ikke sikkert, at nogen anden fisker ser den igen, men jeg tænker stadig på min drømmegedde, slutter Lars Dupont. Desværre fik vi ikke Lars til at afsløre hvor han nuppede kæmpe gedden henne.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This