– Jeg var taget afsted tidligt om morgenen, for jeg vidste, at det ville blæse op i løbet af formiddagen, fortæller Anders Poulsen til Fisk & Fri. – Jeg ankom til pladsen på Østfyn, og det så skide godt ud. – Bølgerne kom på skråt ind, og vandet var klart: Ligesom en fisker som mig ønsker det, når han kommer ned til standen for at fiske.

– Da jeg gik ud i vandet, synes jeg allerede, at jeg spottede en fisk i overfladen, fortsætter han- Jeg fik derfor hurtigt lagt linen ud, og der gik ikke mange minutter, før en fin 50 cm huggede. Jeg fik den hurtigt i nettet, og den kom lige så hurtigt retur igen. Efter en halv time havde jeg fanget tre fine fisk på lidt over 50 cm. Jeg gik op på land, og vandrede 1 km længere hen ad stranden, da jeg lige ville prøve en revle længere henne, som plejer at holde en fisk.

– Jeg fik kastet lidt frem og tilbage, og pludselig fik jeg et ordenligt hug. Jeg kunne godt mærke, at det var en god fisk. Sekundet efter springer den ud af vandet og trækker godt i linen, så det bliver en fin fight. Sikkert i nettet viste det sig at være en 60 cm sølv torpedo, som var kanon tyk. Fisken var proppet med 20-30 rejer, slutter Anders, som du kan følge på Instagram.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This