– Jeg har været ved Gudenåen tre gange i år, og jeg har haft laks med hjem to af gangene, fortæller Rasmus Friis. – Første gang jeg fik laks på krogen var den 2 april, hvor jeg lavede ny PR og fik en laks på 9,18 kilo på 92 cm. Den blev fanget på spinner lige nedstrøms Bamsebo Camping.

– Min tredje tur var i går, hvor jeg landede min anden forårslaks efter godt en times fiskeri. Jeg var afsted med min gode ven Brian Gravgaard, som igen nettede laksen for mig. Jeg kastede min Karl K spinner med et helt perfekt kast ud mod anden side, og lod spinneren komme godt ned til bunden, inden jeg startede indspinningen. Jeg troede så meget på, at nu kom der laks – og efter ganske få sekunder kom hugget. Straks fik jeg givet modhug, da jeg var mere end 100% klar, og så sad krogen der ellers bare perfekt. Efter små 10 minutters fight kom den på land. Denne fisk blev fanget tæt ved Sandskredet ved zone 5.

Vi fisker to sammen og kalder os for “Laksedrengene”. Siden sidste forår har vi fået fem forårslaks med tre til mig og to til min kammerat Brian.

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This