Her ses en glad Nicolaj, der er har styr på kildeørrederne i Hove Put & Take. 13-05-08 – NICOLAI ULRIK HANSEN har været en tur i Hove Put and Take, hvor han har haft stor succes med søens flotte kildeørreder. – Jeg ankom kl. 15 og så til min store glæde, at jeg var alene ved søen, fortæller Nicolai Ulrik Hansen. – Jeg lagde ud med spindestangen og et hvidt blink. Det var ikke nogen dårlig idé, for jeg fik hurtigt en lille håndfuld fisk på land. Heraf var de 2 af dem meget smukke kildeørreder, fortsætter Nicolai Ulrik Hansen. Som aftenen skred frem gik Ulrik over til bombardaflåd og orm og da solen forsvandt havde han landet endnu 9 ørreder og mistede et par stykker. Jeg genudsatte fem og tog to regnbuer og to kildeørreder med hjem. – De to flotte kildeørreder vejede 1,846 og 1,882 kilo, slutter Nicolai Ulrik Hansen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This