– Jeg havde fri i dag, så det var bare med at komme afsted på ud på den fynske kyst, fortæller Jack Schultz. – Og det gik hverken værre eller bedre, end at jeg havde virkelig tur i den og var heldig at fange et par fine spinnefisk på Longshot i 8 gram. Jeg fik flere små og en rigtig fin han samt en hunfisk, som naturligvis kom retur. Ud over disse fik jeg yderligere en stor hunfisk, som åd en krog med fjer på. Nøj! Det var bare en af de få gange om året, hvor man virkelig rammer en kæmpe flok, som vil noget! I alt var der to fisk over de 60 cm. Det er meget længe siden, at jeg har prøvet det, slutter Jack, der lige nu nyder de friske minder i min varme stue. Det er dejligt, når det lykkes.

Har du også selv oplevet noget spændende ude på kysten, så send os din historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland sommer

 

Jack Schultz med den and af sine to store fine blanke havørred taget på Longshot

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This