Frederik Hansen fra Kinetic Test Team var på geddefiskeri den sidste weekend i november. På trods af frost og sne lykkedes det dem at lande hele 37 gedder på de to dage med de største fisk på 10,9 kilo, 10,4 kilo og 9,7 kilo!

Frederik Hansen med en af to gedder over 10 kilo fra en sand gedde bonanza. 10,4 kilo viste vægten på denne fisk.11.12.10 – DEN SIDSTE WEEKEND i november var Frederik Hansen fra Kinetics Test Team på bådfiskeri i en dansk sø, hvor der blev fisket med levende agn efter store gedder.

Vejret artede sig dog ikke fra den aller bedste side. Snebyger og frost i morgen- og aftentimerne var de forhold Frederik og hans makker Tommy var oppe imod. Men der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning og varme støvler, handsker og flydedragter hjalp de to geddefiskere med at holde varmen. Fiskeriet viste sig dog fra en noget bedre side end forventet, og i løbet af dagen kunne de tilføje hele 22 gedder til fangststatistikken! De fleste var en mindre kaliber, men Frederik fik en oplagt chance for at teste en af næste års nye Edge stænger, da han krogede en solid fisk. 10,4 kilo lød vægten på den fantastiske gedde han kunne lande kort efter.

Dagen efter måtte Tommy og Frederik kæme sig gennem et tyndt lag is før de kom ud til åbent vand, og endnu en gang viste det sig at være besværet værd. I løbet af dagen fangede de i alt 15 gedder, og endnu en gang var det Frederik der kvitterede med den største fisk – denne gang en rigtig flot gedde på 10,9 kilo!

Kort efter blev endnu en skalle søsat på bundtaklet, og det var heller ikke længe før endnu en storgedde angreb. Denne gang viste fisken sig at veje 9,7 kilo – hvilken afslutning på en weekend med ægte gedde bonanza!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This