– Hej Fisk & Fri, skriver Allan Christiansen. – Maj er nu overstået, og jeg vil nu holde mig en lille pause fra karpefiskeriet. Det har været en benhård måned for mit vedkommende, hvor jeg har kørt hårdt på for at prøve at få et par gode fisk, før de skulle gyde. Der er blevet rullet boilies, kogt partikler i lange baner, og der er blevet fisket og fodret i tre forskellige vande på skift – alt efter hvordan det passede med vind og vejr. Jeg har haft masser af nætter uden søvn, hvor jeg skulle videre på job, og det tærer på kroppen. Så nu ser jeg frem til at få indhentet lidt søvn de næste par måneder.

– Resultatet har dog været fantastisk: 15 karper blev det til i alt imellem 10-15 kilo, og så har jeg fået to to topfisk på henholdsvis 19.2 og 19.45 kilo fra nogle temmelig svære vande. Så jeg er mere end godt tilfreds. Nu får de fred for mig det næste stykke tid, så de kan gyde i fred og ro, og jeg kan få ordnet lidt hjemlige pligter. Det hele skal jo ikke gå op i fisk, slutter han.

 

Friluftsland The North Face

 

Allan Christiansen med en af sine flotte spejlkarper på over 19 kilo.

19,2 kilo vejde denne flotte spejlkarpe fanget af Allan Christiansen. Fisken ovenfor vejede 19,45 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This