– I foråret blev jeg inviteret med til optagelserne på Seatrout Smash 2 med ABUs Team Sölv, fortæller Jonas Kærlin. – Min holdmakker Henrik Larsen og jeg, var så heldige at få Stefan Skovbo som kameramand. Jeg har ikke deltaget i den slags før, men en hel weekend i fiskeriets tegn, er jo ikke noget nyt, og at få det hele filmet, er bestemt ikke noget, som jeg takker nej til.

– Fiskeriet var til dels svært, og vi havde en weekend med 14-16 m/s, hvor vi måtte gemme os på bagsiden af pynter og odder. I løbet af weekenden, havde vi mange større fisk inde og vende efter vores blink, dog uden at de rigtig ville hugge. Jeg mistede også en kæmpefisk på andendagen. Den sidste morgen, hvor vi var afsted, fandt vi dog en rigtig smuk fisk – faktisk en af de flotteste havørreder, jeg til dato har fanget. At Stefan fik det hele på film, så jeg kunne dele denne fantastiske oplevelse. med de to gutter, gjorde det hele endnu bedre. Den følelse af at kæmpe for at finde havørreden, og så blive belønnet med så flot en fisk, er der ikke mange ting i livet der kan slå. 

Fisken, der huggede på en Piil 1 gram i sort/sølv, har været holdt hemmelig indtil nu, men den er så blændende smuk at vi lige synes fiskogfri.dk´s læser også lige skulle have glædem af at se den.

 

Friluftsland

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This