Der er indtil videre indrapporteret 28 laks til dagens laksepremiere ved Skjern Å, og der er helt sikkert landet flere, som endnu ikke er indrapporteret – blandt andet den fantastiske fisk på over 18 kilo, der blev indvejet hos Korsholm tidligere i dag.

Den næststørste på 13,1 kilo blev taget af Jacob Krøjgaard: – Jeg havde kun tid til nogle timer ved åen i dag, da vi har børnefødselsdag i dag, beretter han til Fisk & Fri. – De første par timer gik ved Kolbøl uden held, og så holdt jeg kaffepause med min morbror. Der var sjovt nok ingen folk nedstrøms P-pladsen, så jeg tænkte, at jeg lige skulle fiske en halv time mere der, inden jeg skulle hjem. Og så i det første sving i egen side huggede den. Jeg kunne godt mærke, at den var stor, selvom det var min første laks på fluestangen…

– 55 minutter senere måtte min morbror en tur i åen, og så lå den i græsset. Laksen huggede på en hjemmebundet Rød Tilda variant.

 

Forshaga Akademin

 

Jacob Krøjgaards trettenkilos laks endte med at blive premieredagens næststørste laks ved åen.

Jacob Krøjgaards trettenkilos laks endte med at blive premieredagens næststørste laks ved Skjern Å.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This