– Denne weekend var jeg til året største kajakfiske-konkurrence i Norden – Åmål Kayak Fishing Challenge 2022, fortæller Kasper Kjær Pedersen. – Her skulle jeg fiske mod 40 andre om at vinde Kayakstore Tour’s 1 præmie, som var en billet til VM og en sprit ny kajak. Konkurrencen på Vättern løb over to dage. Som bød på al slags vejr i begge – med regn og blæst om lørdagen samt høj sol og ingen vind søndag.

– Den første dag får jeg dagens største gedde på 108 cm, og med sine 8,6 kilo var det virkelig en tyk fisk. Med seks fisk fanget på førstedagen fordelt på tre aborrer og tre gedder, rakte det til en andenplads på første dagen – blot 3 centimeter efter en anden dansker Finn Sloth Hansen.

– På anden dagen var der som sagt ingen vind, og ingen fisk de steder, hvor jeg fandt dem dagen før, så der skulle tænkes i andre baner. Jeg fandt hurtigt en stime aborrer, så mine tre aborrer var hurtigt i hus, og så gik kampen ind på gedden. Jeg fik efter et par timer en 104 cm gedde og lidt efter en på 99 cm. Kort tid efter stod der et stort ekko lige inder vandoverfladen, så jeg tænkte, at jeg skulle prøve den nye Luckie 14 og kaste ud til den. Det gav mig en ny PR i sandart på 91cm og 7.5 kilo. Det var en virkelig tyk fisk, der nød solen ud over 20 meter dybt vand. Desværre fandt jeg aldrig den sidste gedde og måtte nøjes med en anden plads. 64 cm efter Finn Sloth Hansen, hvis 1 plads du kunne læse om på Fisk & Fris Facebook i går. High5lures leverede igen et flot resultat, da alle fisk på både første og anden pladsen til hele konkurrencen var fanget på disse agn, slutter han.

 

Hvidovre Sport

 

Kasper med sin fine sandart fra kajak konkurrencen på Vättern.

Kasper med sin fine sandart fra kajak konkurrencen på Vättern.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This